FDFArnhem

Development of Wordpress website for Fashion + Design Festival Arnhem.

Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA) is hét zomerse stadsfestival waar mode, design, kunst en cultuur met elkaar versmelten. Van schets tot schap, van showen tot shoppen, en van leren tot reflecteren. In juni is Arnhem de ontmoetingsplaats bij uitstek voor iedereen met een hang naar creativiteit. Celebrate Creativity is de ondertitel van het Fashion + Design Festival Arnhem.

Het Fashion + Design Festival Arnhem heeft zich in de eerste twee edities verbreed naar meerdere kunstdisciplines. Niet alleen mode maar ook fotografie, architectuur, film, design, beeldende kunst en dans waren vertegenwoordigd. Tijdens de derde editie sluit ook Sonsbeek 2016, met de befaamde beeldententoonstelling aan.

Gezamenlijk vieren we de creativiteit vlakbij de bron. De prachtige, brede vorming die de Kunstacademie ArtEZ biedt, zorgt namelijk voor een constante stroom van volleerde kunstenaars, ontwerpers, musici en dansers. Op deze rijke voedingsbodem bloeit het Fashion + Design Festival Arnhem; met een bundeling van bestaande evenementen, nieuwe initiatieven, exposities, lezingen, workshops, voorstellingen en nog veel meer laat Arnhem zien dat de stad overvloeit van creativiteit.

www.fdfarnhem.nl