Arnhemse Stockdagen

Design and development of a Wordpress website for Arnhemse Stockdagen.

Tijdens de Arnhemse Stockdagen openen Nederlandse topontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunnen bezoekers door heel Arnhem terecht voor stoffen, fournituren, samples en prototypes. Maar ook voor kleding, sieraden, tassen, producten en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen.

Het verkopen van je voorraden is een algemeen goed bij bijna alle modeondernemingen in het hoge segment. Sebastiaan Kramer, initiatiefnemer van de Arnhemse Stockdagen wilde in 2011 de krachten van de Arnhemse ontwerpers bundelen door niet meer ieder voor zich, maar tegelijkertijd stockverkopen te doen. Zo ontstonden de eerste twee pilots van de Arnhemse Stockdagen. Na twee pilots in oktober 2011 en maart 2012, vonden met veel succes, in 2013 en 2014 de eerste drie officiŽle edities plaats van de Arnhemse Stockdagen plaats.
De groei van de deelnemers was enorm met als resultaat dat tijdens de zomereditie in juli 2014 ruim 75 deelnemers de deuren opende van hun voorraadkasten en de mensen een kijkje in de keuken gaven. Winkels en ateliers in het centrum van de stad en het modekwartier en ontwerpers van buiten Arnhem in de Stadhuishal.

De editie van 2015 beloofd nog groter en spectaculairder te worden. Met nog meer deelnemers en nog meer hotspots!

www.arnhemsestockdagen.nl